Cautare
, Contributor

IT |
|

BenQ lansează în România corpurile de iluminat cu design premium

lampi.jpg
BenQ lansează în România noul brand premium QisDesign cu produse de iluminat cu tehnologie LED, la prețuri care încep de la 300 de euro.

,,Sunt convis că aceste lămpi vor avea căutare în România, pentru că sunt destul de mulți români care își permit astfel de produse. Și mai mult de atât, sunt convins că România va fi o piață bună pentru că în general în Europa de Est consumatorii sunt ușor mai snobi decât cei din Vest, care sunt mai relaxați din acest punct de vedere, nu-i interesează neapărat raritățile, exclusivitatea”, a declarat Mike Borze, managing director Central & Eastern Europe, BenQ

 ,,Cred că după piața din Rusia, cea din România este a doua țară din regiune interesată de astfel de produse premium, și până la urmă aceste produse se adresează doar unui procent de circa 1% din populație, ceea ce considerăm că e suficient”, a mai spus Mike Borze.

În ceea ce priveste prețul acestor produse directorul BenQ a declarat că exista un preț sugerat de piață care pornește de la 300 de euro și poate ajunge până la 3.000 de euro.

Vezi aici galeria foto cu produsele de iluminat din gama premium QisDesign ale BenQ.

Compania taiwaneza a mai lansat în România și o nouă gamă de proiectoare pentru educaţie, home entertainment şi  business, dar şi noi modele de monitoare de gaming, office și home.

,,Noile proiectoare dispun de tehnologia SmartEco de reducere a consumului de energie  şi de modul Blank Eco, de protejare a lămpii atunci când dispozitivul este în stand by. Prin aceste tehnologii  consumul de energie se reduce cu 70% în cazul lămpilor și cu 50% în cazul proiectoarelor ”, a anunțat Dragoș Salamac, managerul echipei BenQ din România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii