Cautare
, Forbes Staff

Afaceri |
|

Benjamin Smith, numit în funcția de CEO al Air France- KLM

Benjamin Smith, fostul președinte al Air Canada, a fost numit în funcția de CEO al companiei Air France-KLM, având ca obiective revitalizarea companiei și de a da un nou impuls strategic grupului.
Benjamin Smith 2

Potrivit reprezentanților Air France-KLM, Benjamin Smith, fost președinte și COO al Air Canada, a jucat un rol semnificativ în dezvoltarea Air Canada în ultimii 20 de ani.

Benjamin Smith va prelua conducerea Grupului Air France-KLM cel mai târziu la 30 septembrie 2018. El va fi responsabil de revitalizarea Air France, de a da un nou impuls strategic companiei și de a concepe o nouă abordare de leadership pentru toate echipele Air France-KLM.

“Sunt foarte entuziasmat de această nouă oportunitate. Air France și KLM sunt companii aeriene bine cunoscute pentru profesionalismul și angajamentul echipelor lor. Sunt foarte conștient de provocările competitive pe care le întâmpină în prezent grupul Air France-KLM și sunt convins că echipele companiilor aeriene dispun de toate forțele pentru a reuși pe piața globală a companiilor aeriene. Sunt încrezător în capacitatea Grupului de a deveni unul dintre cei mai importanți jucători din lume. Aștept cu nerăbdare să câștig încrederea și respectul tuturor echipelor. Mă apropii de această nouă provocare cu pasiunea mea pentru sectorul aviației și cu dorința mea de a asculta toate părțile interesate, astfel încât să putem colabora și să câștigăm. Mi-am petrecut întreaga carieră în această industrie și sunt convins că echipele grupului Air France-KLM sunt cele mai puternice instrumente pentru viitorul său succes. Cred că în ultimele două decenii am dezvoltat relații de încredere foarte puternice cu colegii mei de la Air Canada și aștept cu nerăbdare să întâlnesc echipele de la Air France-KLM pentru a începe să lucrez alături de acestea. Îi mulțumesc Consiliului de administrație al Air France-KLM pentru acest mandat”, a precizat Benjamin Smith.

Air France-KLM este unul dintre cei mai importanți jucători la nivel global în transportul aerian și lider de piață pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. În 2016, Air France- KLM a avut 99.4 milioane de pasageri, având o flotă de 534 de aeronave.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii