FacebookTwitterLinkedIn

Din multitudinea de beneficii flexibile deductibile fiscal din care au ales cei peste 52.000 de angajați care au folosit platforma BenefitOnline.ro in 2017, cele din zona de sănătate (abonamente, pachete individuale sau asigurări) au avut o evoluție pozitivă față de anul precedent, de la circa 160.000 RON  în 2016 la peste 750.000 RON în 2017. Acest lucru este explicabil prin faptul că, deși majoritatea companiilor asigură angajaților un abonament medical ca beneficiu fix, angajații își fac suplimentar achiziții de servicii suplimentare (top-up-uri) de la același furnizor medical sau chiar asigurări de sănătate și pachete stomatologice care sunt mai scumpe, dar au și mai multe acoperiri suplimentare”, a declarat Stelian Bogza, Director Comercial și Co-fondator BenefitOnline.ro

Potrivit acestuia, valoarea medie lunară a unui beneficiu de sănătate plătit din bugetul companiei prin platforma de beneficii este de circa 27 RON. Atunci când angajații plătesc direct cu banii personali, valoarea medie a unui pachet de servicii medicale crește la aproximativ 107 RON. Cea mai mare sumă cheltuită de un angajat prin platforma BenefitOnline.ro pe un serviciu medical a fost de 4.950 RON, reprezentând un pachet de naștere.

Din acest an, utilizatorii BenefitOnline care doresc să beneficieze de sfaturile medicilor colaboratori Doclandia vor avea acces la abonamentul de mesagerie nelimitată achitând un preț preferențial de 219 RON anual, plus o lună gratuită. Astfel, costul lunar al angajaților care aleg oferta Doclandia prin intermediul BenefitOnline.ro va fi cu peste 60% mai mic decât costul abonamentului lunar standard.

BenefitOnline.ro este o platformă online cu beneficii pentru angajați din România, oferind un sistem de gestionare individuală de către utilizatori din peste 1300 de furnizori de beneficii. Sistemul oferă companiilor un flux complet pentru administrarea, raportarea și integrarea în contabilitate și salarizare a beneficiilor propriilor angajați. În anul 2017, BenefitOnline.ro a administrat bugete de beneficii de circa 46 milioane RON de la peste 150 de companii ce au însumat mai mult de 52.000 de angajați.