Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Bell & Ross devine sponsor al echipei de Formula 1 Renault Sport

După ce ani la rândul s-a identificat cu pasiunea pentru ceasurile aeronautice, Bell & Ross merge mai departe și anunță colaborarea cu echipa franceză de Formula 1, Renault Sport. Producătorul a lansat modelul BR-X1 Carbon Forge pentru a sărbători evenimentul.
BR-X1-Carbone-Forge

BR-X1. Un ceas tribut al primului zbor american experimental care a doborât bariera sunetului  (Mach 1, 1224 km/h). Un model botezat cu litera „X” după experimentele cele mai curajoase ale NASA. Și acum, ceasul care marchează începutul colaborării cu echipa de Formula 1 Renault Sport.

Nicidecum o novice în Formula 1, echipa Renault revine după o perioadă de aproape doi în care  a încercat să descopere formula câștigătoare.  Are nevoie de tot sprijinul pe care îl poate primi, iar Bell & Ross, noul sponsor al echipei, a fost dintotdeauna un pasionat al vitezei.

Ceasul Bell & Ross BR-X1 Carbon Forge a fost construit într-o carcasă din fibră de carbon, titan și material ceramic cu inserții de cauciuc. Inginerii companiei au regândit compoziția rășinii precum și modul de așezare al fibrelor de carbon. Rezultatul este o carcasă monobloc neporoasă, rezistentă la apă, cu multe linii drepte și un aspect „de marmură“ datorat modului întâmplător în care se așază fibrele de carbon.

Modelul este echipat cu un mecanism automatic BR-CAL.313 montat sub puntea de forma literei X. El pune în funcțiune ore, minute și un secundar periferic aflat în dreptul orei 3.  Nu lipsește nici cronograful, complicația esențială pentru orice sport de viteză, iar jocul dintre cadranul semitransparent și mecanismul skeletonizat este cel care dă cu adevărat personalitate modelului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii