Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Belarus: Președintele a avut COVID-19, dar a fost asimptomatic

Președintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, a declarat marți că a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, dar a fost asimptomatic și este acum vindecat
 aboneaza-te
presedinte belarus

Președintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, a declarat marți că a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, dar a fost asimptomatic și este acum vindecat, relatează Reuters, citat de Agerpres.

În cadrul unei întâlniri cu responsabilii militari, Lukaşenko a precizat “Astăzi vă întâlniţi cu un om care a reuşit să supravieţuiască coronavirusului pe picioare. Doctorii au ajuns ieri la această concluzie. Asimptomatic”.

Liderul a respins încă de la începutul pandemiei temerile referitoare la coronavirus. Astfel, el s-a opus apelurilor de a închide frontierele și de a impune măsuri de izolare pentru a limita răspândirea bolii.

Pentru combaterea noului virus, Aleksandr Lukaşenko recomanda sauna sau consumul de vodcă, considerând temerile legate de pandemie ca fiind o adevărată isterie.

Până în prezent, în Belarus, o țară cu 9,5 milioane de locuitori, au fost înregistrate 67.366 de cazuri de coronavirus, iar 543 de persoane au decedat. Cetățenii, nemulțumiți de felul în care președintele a gestionat situația, au declanșat proteste.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii