Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Agricultură |
|

BEI pune la dispoziția IMM-urilor agricole fonduri de 7,5 milioane de euro

Banca Europeană de Investiții pune la dispoziție fonduri, în valoare totală de 7,5 milioane de euro, pentru întreprinderile mici și mijlocii, prin Agricover Credit IFN România.  
bani director executiv salariu

Agricover Credit IFN, parte a grupului Agricover, jucător din agrobusinessul românesc, a primit 7,5 milioane de euro de Banca Europeană de Investiţii (BEI), a doua tranşă dintr-un împrumut de 15 milioane de euro, semnat în 2020.

Înterprinderile mici şi mijlocii din sectorul agricol pot accesa credite agricole pentru dezvoltare.

„Deblocarea investițiilor în sectorul agricol este crucială pentru a permite agroindustriei să crească, să valorifice noi oportunități de afaceri și să creeze locuri de muncă. Banca Europeană de Investiții este încântată să consolideze cooperarea cu partenerul nostru românesc specializat și dedicat finanțării fermierilor, Agricover Credit IFN, prin nouă finanțare de 7,5 milioane EUR convenită astăzi la București”, a declarat Vicepreședintele BEI Christian Kettel-Thomsen.

Concret, Agricover Credit IFN va oferi sprijin pentru împrumuturi fermierilor mijlocii și mici, extinzându-și finanțarea pentru a facilita creșterea durabilă a agriculturii și a afacerilor agricole.

„Această a doua tranșă de finanțare din partea BEI consolidează poziția Agricover Credit IFN de partener strategic pentru fermierii români, oferind sprijin financiar specializat pentru toate nevoile lor de dezvoltare. Pe lângă finanțarea fermierilor mari, susținem fermierii mici și mijlocii care au nevoie de ajutor financiar pentru a-și dezvolta activitățile agricole într-un mod durabil”, a declarat CEO Agricover Credit IFN, Robert Rekkers.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii