Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

#BeHealthy Festival – un nou pas World Class

În România, doar 5 din 100 de persoane merg la sala de sport. Cel mai recent Eurobarometru (martie 2018) arată că România este depășită doar de Bulgaria în lipsa de oportunități locale de sport și de mișcare. Doar 35% dintre românii care practică o formă de exerciții fizice o fac pentru sănătate, comparativ cu țările nordice, unde procentul ajunge la 83%.
viziune-2

Pentru a transforma aceste provocări în oportunități și datorită faptului că România oferă posibilități de creștere remarcabile, strategia de afaceri World Class constă în extinderea rețelei de cluburi în apropierea centrelor rezidențiale și a celor de afaceri, pentru a deveni parte integrantă din comunitate.

Odată cu lansarea noului slogan, #BeHealthy, începând din acest an, misiunea celui mai mare lanț de health & fitness din Romania devine aceea de a transforma și îmbunătăți stilul de viață și sănătatea românior prin programe eficiente, soluții personalizate și accesibile, expertiză în health & fitness, toate oferite într-un mediu vibrant, care inspiră și motivează.

#BeHealthy este, de fapt, o chemare la acțiune pentru a trăi o viață sănătoasă. Este o abordare holistică menită să transforme sănătatea într-o rutină zilnică.

„Vrem să îi inspirăm pe români să fie mai activi, mai des, pentru a-și îmbunătăți stilul de viață și sănătatea. Despre asta este și Festivalul #BeHealthy. Oferind comunităților noastre posibilitatea de a explora și testa programele și clasele noastre, de a interacționa cu experții noștri în domeniul sănătății și fitnessului, încurajăm din ce în ce mai mulți români să se alăture mișcării #BeHealthy. O mișcare pentru mai multă mișcare și un stil de viață sănătos. Astăzi suntem aproape 60.000 de membri World Class și 190.000 de fani pe rețelele sociale. Mai mult decât atât, ne extindem potențialul prin partenerierea cu evenimente sportive și consolidarea conceptului #BeHealthy, aducând oportunitățile de health & fitnesss mai aproape de tot mai mulți români”, a spus Kent Orrgren, CEO al World Class.

Festivalul #BeHealthy se desfășoară în Cluj, Timișoara, Constanța și București. După un număr record de participanți la Cluj, pe 19 mai 2018, festivalul vine în iunie la București și promite să fie cel mai mare festival urban de sănătate și fitness din România.

Sâmbătă, 16 iunie, centrul energiei Bucureștiului va fi Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, unde între orele 9.00-18.00 se vor desfășura peste 24 de ore de fitness: de la yoga, pilates și dans, la Zumbaton, Metabolic Blast și mult așteptatul maraton de cycling.

Mai mult, pentru că educația timpurie aduce cele mai bune rezultate pe termen lung, ediția din București vine cu o noutate: cursa #BeHealthy Kids Race. Această inițiativă a fost gândită ca o modalitate de a încuraja copiii și familiile să adopte un stil de viață activ și sănătos, știind că cei mici învață cel mai bine din exemplul celor mari și din cultivarea unor obiceiuri sănătoase în familie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii