Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Afaceri |
|

BeeFast, start-up tech de curierat expres, devine partener al Postis – platformă de management integrat al livrărilor

Pandemia a schimbat comportamentul de consum al românilor, livrările expres reprezentând una dintre facilitățile cheie de livrare cerute de noul client digital.
beefast

În acest context, BeeFast, start-up tech de curierat expres, a încheiat un parteneriat cu Postis – platformă de management integrat al livrărilor, și oferă livrare în decurs de maximum două ore de la preluarea comenzilor.

„Clienții doresc să aibă un control total asupra comenzii, iar livrarea rapidă este un factor esențial de selecție a magazinului din care cumpără. Am resimțit cum această nevoie a devenit o tendință în ultimul an, evoluând în cele din urmă într-un comportament permanent al clientului. În acest context, parteneriatul cu Postis ne permite să oferim servicii de livrare ultra-rapidă unui număr mai mare de comercianți tradiționali sau online, fără a fi nevoie de dezvoltări IT sau de noi procese operaționale, a punctat Cristian Grozea, cofondator și CEO, BeeFast.

Potrivit reprezentanților companiei, timpul mediu de livrare în raza de acoperire – București și Ilfov – este de 55 minute.

BeeFast a crescut în 2020 accelerat, de la o medie de 16 comenzi/zi în ianuarie, la un maxim de  peste 700 comenzi/zi în prezent. Scalarea rapidă a fost posibilă datorită platformei tech pe care funcționează sistemul BeeFast, unde sunt înscriși în prezent peste 1200 curieri.

Integrarea BeeFast în platforma de management al livrărilor Postis creează un potențial de creștere semnificativ pentru ambii parteneri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii