Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Bear Grylls testează limitele unor vedete de la Hollywood în „Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls”

Actorii Zac Efron („Vecini de coșmar”), Ben Stiller („Viața secretă a lui Walter Mitty”), Channing Tatum („O altă adresă de pomină”) și Tom Arnold („Sons of Anarchy”), celebrul jucător NFL (National Football League) Deion Sanders și Tamron Hall, prezentatoare MSNBC și una dintre gazdele programului de televiziune „Today”, împreună cu aventurierul Bear Grylls își testează rezistența în mijlocul sălbăticiei în noua emisiune „Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls”, care are premiera pe Discovery Channel, duminică, 17 mai, de la ora 21:00, informează Media Expres.
Bear Grylls

Programul TV are șase episoade de câte o oră și include salturi cu parașuta în Munții Catskill, coborâre în rapel pe stâncile din Utah, confruntarea cu ploaia torențială și vântul puternic din Scoția.

În fiecare săptămână, aventurierul și instructorul de supraviețuire Bear Grylls va însoți o vedetă într-o aventură de 48 de ore prin sălbăticie. Împreună vor înfrunta diverse obstacole care le vor pune la încercare forța fizică și psihică, testându-le limitele.

În Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa, 16 branduri Discovery ajung la peste 504 de milioane de abonați din 109 de țări și teritorii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii