Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Bear Grylls revine pe Discovery Channel cu o nouă emisiune de supraviețuire

Bear Grylls revine pe Discovery Channel, începând din 1 martie, în fiecare duminică, de la ora 22:00, cu un experiment nou în materie de supraviețuire, avându-i ca protagoniști pe 13 bărbați englezi abandonați pe o insulă pustie din Pacific, timp de o lună, potrivit unui comunicat de presă, preluat de Media Expres.
???????????

Emisiunea se numește „Insula lui Bear Grylls“, are șase episoade de câte 60 de minute care au fost filmate pe o insulă ce face parte din arhipelagul Pearl Islands în largul coastelor Panama, și va avea premiera în România pe Discovery Channel, duminică, 1 martie, de la ora 22:00 , când cei 13 bărbați se luptă cu fluxul oceanului și apoi își croiesc drum prin desișul insulei.

Seria se bazează pe tema supraviețuirii fără mijloace într-un ținut necunoscut, dar explorează și dinamica unui grup de bărbați izolați, aflați într-o situație dificilă fără sprijinul tehnologiei moderne.

Emisiunea face parte din cele trei programe de aventuri produse de Bear Grylls în anul 2014, alături de „Running Wild” care a fost difuzată pe NBC, în America, în vreme ce ”Insula lui Bear Grylls” și ”Un weekend sălbatic cu Bear Grylls” au fost difuzate pe Channel 4, în Marea Britanie.

„Insula lui Bear Grylls” a fost produsă de Shine Television și Bear Grylls Ventures având premiera pe micile ecrane în Marea Britanie, la data de 5 mai 2014.

Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) deține 12 branduri de televiziune, în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science şi Discovery HD Showcase. Programele sunt difuzate în 19 limbi, ajungând la peste 261 de milioane de abonaţi din 105 ţări, de pe trei continente.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii