Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Afaceri |
|

Beans&Dots, primul specialty coffee shop din România care a implementat plata cu Bitcoin și eGold

Beans&Dots este primul specialty coffee shop din România care a implementat modulul de plată în criptomonede oferit de Netopia Payments.
Cafenea

Plata se poate face în Bitcoin sau eGold, însă rămân disponibile și celelalte variante de plată (card bancar).

Între cafeaua de specialitate și blockchain există o similitudine. La început puțini au fost cei care au înțeles ce este cafeaua de specialitate, ce aduce în plus, de ce este interesantă, cum îți poate face viața mai bună. Între timp a devenit o industrie de aproape 100 de miliarde de dolari. La fel se întâmplă și cu tehnologia blockchain. Dincolo de cryptocurrency, de care a auzit toată lumea, este un întreg univers “in the making” și ne bucurăm să fim primii din industria noastră care i se alătură. Suntem convinși că această tehnologie va deveni din ce în ce mai mult o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi”, spune Alexandru Aron, Fondator Beans&Dots.

Momentan, integrarea permite plata cu criptomonede doar în magazinul online. În perioada următoare plata cu criptomonede va fi extinsă și în cele două puncte fizice – Beans&Dots Cișmigiu și Beans&Dots Aviației.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii