Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

BCR și-a lansat noua campanie de comunicare: „Împreună schimbăm povestea”

impreuna_schimbam_povestea.jpg
De la începutul acestei luni, BCR Erste a lansat în România platforma de comunicare „Mai bine. Pentru că putem”, care înlocuiește vechea platformă „Gândim la fel”. Prima campanie se numește „Împreună schimbăm povestea” și teasing-ul acesteia s-a încheiat pe 7 februarie.

Începând cu 8 februarie, BCR difuează spotul TV „Făt-Frumos”, care face parte din campania „Împreună schimbăm povestea”. Aceasta este realizată de agenția de publicitate Next Advertising, care a câștigat pitch-ul de strategie și concept în noiembrie 2012. Practic, „Împreună schimbăm povestea” înlocuiește ultima campanie „Tu cu cine faci banking?”, derulată de grupul austriac Erste în mai multe țări din regiune, inclusiv România.

 

Campania „Împreună schimbăm povestea” va dura până la sfârșitul lunii martie și pe online, print, outdoor, windows stickere și floor stickere.

Agenția Next Advertising gestionează bugetul de creație și stategie al BCR, în timp ce agențiile Cohn&Jansen și MEC Interaction administrează contul de evenimente (BTL), respectiv bugetul de media.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii