Cautare
, Forbes Staff

Bănci |
|

BCR a lansat platforma digitală de banking George

BCR a lansat serviciul digital de banking George, iar platforma pune la dispoziția clienților funcții precum personalizarea aplicației, controlul bugetului sau arhivarea tranzacțiilor pentru o perioadă de șapte ani.
 aboneaza-te
RO_BCR_Sponsoring_Coop_2017

Platforma a fost proiectată de hubul de inovație al Grupului Erste, din care face parte BCR, iar reprezentanții băncii susțin că este primul banking inteligent din România.

“Lumea evoluează rapid astăzi, iar vieţile noastre se transformă de la o zi la alta, datorită tehnologiei. Mai ales în viaţa lor financiară au nevoie de un prieten bun. Noi îi spunem George, începutul unui univers financiar digital complet şi, odată maturizat, pariul nostru că experienţa românilor în relaţia cu o bancă nu va mai fi niciodată la fel. Dacă timpul înseamnă bani, George poate fi companionul tău financiar într-o lume din ce în ce mai zgomotoasă’, a afirmat Sergiu Manea, directorul general al BCR.

Cu peste 3 milioane de utilizatori la nivelul Europei Centrale și de Est, George are rolul de a răspunde nevoilor noii generații, care este tot mai conectată la sfera digitală. Platforma George mai conține o serie de funcții, precum arhivarea operațiunilor bancare pe o durată de 7 ani și poate juca rolul unui asistent personal, oferind utilizatorului informații relevante despre ceea ce caută în aplicație, precum un produs, o locație sau un hotel.

“Platforma George a fost dezvoltată în baza mai multor cercetări avansate digitale, fiind creată de echipe de IT, design, psihologi şi sociologi comportamentali. Ca urmare a implicării clienţilor în toate etapele proiectului, George are un nivel excepţional de personalizare: toată lumea îşi poate crea propria versiune a lui George, adaptată la specificul nevoilor sale bancare. În plus, în România, George va aduce, pe lângă aplicaţie, un întreg ecosistem digital, cu cont curent şi card dedicat, care va putea fi contractat exclusiv online în mai puţin de 10 minute. Astfel, oricine îl va putea avea pe George de la distanţă, de pe telefon, tabletă sau laptop”, potrivit reprezentanților BCR.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii