Cautare
, Contributor

Bani și Investiţii |
|

BCR inaugurează prima agenție digitală cu consiliere video

BCR a deschis în Piața Victoriei din București prima agenție digitală în care clienții pot beneficia de consiliere video.
Video consiliere

Clienții băncii pot interacționa cu produsele bancare prin intermediul unor tehnologii precum video-consilier, masă cu ecran interactiv – asistență prin simulatoare de produse și servicii bancare și idesk – un ecran informativ prin care clientul participă în mod direct împreună cu consilierul pentru identificarea celor mai bune soluții financiare.

VEZI ȘI: TOPUL BĂNCILOR CU CELE MAI MARI BUGETE DE PUBLICITATE TV ÎN 2015

De asemenea, noul concept include și o sală business dedicată clienților BCR, echipată corespunzător pentru întâlnirile de afaceri: wi-fi, conference call system, TV LCD pentru proiecții.

Video-Consilierul din noua unitate BCR este disponbil pentru clienţi după finalizarea programului cu publicul, până la orele 21, printr-o sesiune video live care permite într-un mod interactiv transmiterea de informaţii şi simulări de calcul direct pe ecranul din faţa clientului.

VEZI ȘI: BCR ELIMINĂ COMISIOANELE DE RETRAGERE NUMERAR ȘI INTEROGARE SOLD

Masa interactivă are un triplu rol de pre-consiliere, informare și educare a clienților. În plus, aceasta poate deveni loc de joacă pentru copiii clienților.

db1

BCR intenționează să mai deschidă alte 10 unități în centrele orașelor mari, de tip digital și nu numai, o parte din ele fiind inaugurate în următorul an.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii