Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

BCR a avut un ritm de creștere de 10.000 de clienți de Mobile Banking pe lună, în primele șase luni

În primele șase luni ale acestui an, Banca Comercială Română a avut un ritm de creștere de 10.000 de clienți de Mobile Banking pe lună.
plata online card mobile pay

În aceeași perioadă, aplicația de Mobile Banking a BCR a fost descărcată de peste 250.000 de utilizatori, de peste trei ori mai mult decât în 2014.

În aceste condiții, BCR a lansat Contul Online BCR, care poate fi deschis doar accesând site-ul BCR (www.bcr.ro), de pe orice dispozitiv cu acces la internet.

E nevoie, în prezent, de servicii cât mai rapide și ușor de folosit. Contul Online BCR vine să răspundă acestei nevoi într-un mediu în care românii sunt din ce în ce mai prezenți – cel virtual. BCR a ales să se implice activ în promovarea inovației digitale, prin introducerea susținută de noi facilități și educarea permanentă a clienților și angajaților. După ce am introdus pe piața locală autentificarea biometrică în serviciile digitale și am modernizat platformele de Internet si Mobile Banking, deschiderea unui cont curent la BCR, 100% online, este un pas firesc în strategia noastră de a oferi servicii digitale de top consumatorilor din România”, spune Marian Ignat, directorul executiv al Digital Banking din cadrul BCR.

Contul Online BCR poate fi deschis de către orice persoană cu vârsta minima de 18 ani, cetățean român. Acesta conține un cont curent în lei și card de debit contactless atașat, servicii digitale (internet, mobile si phone banking), notificări prin SMS la încasarea salariului în cont, precum și plăți facturi și transferuri intrabancare gratuite.

Pentru validarea contului online, solicitantul trebuie să dețină un act de identitate valabil și un cont bancar în lei deschis la orice altă bancă din România, urmând ca activarea contului online să se realizeze printr-un transfer bancar în lei.

În primele șase luni, Contul Online BCR este testat gratuit, neavând comision de administrare. După această perioadă, se vor aplica tarifele și comisioanele standard aferente pachetului ClasiCont BCR.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii