Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

BBC Knowledge va difuza sezonul 18 al emisiunii „Top Gear”

Top_Gear_(Series_18)#FE9439.jpg
BBC Knowledge va difuza luni, 17 februarie, de la ora 22:00, cea mai urmărită emisiune auto din lume: „Top Gear”, care a ajuns la sezonul 18. În acest sezon, Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May străbat Italia, la bordul unor super-mașini, sunt protagoniștii unei urmăriri ca în filme și reinventează scuterul pentru persoanele cu dizabilități.

De asemenea, pe parcursul celor șapte episoade, cei trei protagoniști investighează industria auto din China, conduc un Ferrari nou-nouț pe un câmp plin de zăpadă și pătrund în fascinanta lume a curselor NASCAR.

„Top Gear” poate fi considerat drept cel mai tare club al bărbaților, însă, în același timp, datorită tonul și stilului, este accesibil tuturor, peste 40 % din telespectatorii din Marea Britanie fiind femei.

„Top Gear” conduce mașinile la limită și dincolo de limite pentru a afla dacă sunt sau nu sunt bune de ceva. Relația dintre prezentatori este cheia succesului emisiunii, un amestec de onestitate, pasiune și stupiditate sinceră.

Cu o mulțime de cascadorii, provocări și detalii speciale, formatul este autocritic, cuprinzător și pasionant – nu există fraze plictisitoare și discuții impenetrabile despre arbori de distribuție și presiunea din anvelope.

Aici, mașinile sunt doar un punct de plecare pentru călătorii de neuitat, proiecte extrem de ambițioase și critici aspre ale tradiției învechite de a arde gazul degeaba.

BBC Knowledge poate fi recepționat în rețelele Romtelecom, Digi și Orange TV.

Vezi ce program a pregătit Discovery Channel!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii