Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

BBC Earth difuzează în premieră serialul „Regate ascunse”

Un nou serial al Diviziei de Istorie Naturală a BBC, „Regate ascunse”, va fi lansat în premieră la BBC Earth, duminică, 22 noiembrie, la orele 17:15.
Regate_Ascunse

Serialul explorează viețile pline de acțiune ale celor mai mici animale de pe planetă, de la veverița cu fălci canadiană și „șoarecii scorpion” din deșert până la gândacii de bălegar și sengi (șoarecele-elefant originar din Estul Africii).

Cu o distribuție compusă din minuni miniaturale, mai mici de 30 de centimetri, acești supereroi sunt mai puternici decât par. Veverițe cu fălci, șoareci-elefant, saguini, chiar și gândaci-rinocer uriași, toți sunt nevoiți să treacă printr-o succesiune de întâmplări periculoase, la scară diferită – când ești atât de mic, picăturile de ploaie cad precum meteoriții, iar o briză e resimțită ca o tornadă.

Filmat în contextul celor mai emblematice peisaje de pe planetă – savană, deșert, junglă, pădure și în orașele Tokyo și Rio de Janeiro – serialul explorează aceste lumi dintr-o perspectivă nouă, unică.

Serialul „Regate ascunse” reușește o abordare nouă a documentarelor tradiționale despre viața în sălbăticie. Bazat în întregime pe precizia comportamentului biologic, serialul folosește o gamă unică de tehnici de filmare și redare a povestirii pentru a recrea perspectivele diferite ale acestor animale și pentru a ilustra dinamismul vieții lor.

Aventurați-vă în culisele serialului „Regate ascunse” pentru a explora o parte dintre tehnicile folosite la crearea acestei perspective unice. E timpul ca animăluțele să intre în prim-plan.

VEZI AUDIENȚELE LUI MOISE GURAN PE DIGI24!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii