FacebookTwitterLinkedIn

Seria „Oameni extraordinari” reunește cei mai talentați oameni de știință și pacienți care nu au renunțat la luptă, precum inginerul din Londra care a proiectat un aparat medical pentru a-și proteja inima sau un om paralizat din Ohio care poate să-și miște din nou degetele cu ajutorul semnalelor trimise direct de către creier.

Seria mai include povestea unui bărbat care nu se poate opri din râs, o femeie ai cărei mușchi se transformă în os, o fată care poate să meargă numai desculță și cea mai păroasă familie din lume. Experiențele lor transformă modul în care înțelegem fiziologia umană, oferindu-ne perspective uimitoare asupra modului în care corpurile noastre se dezvoltă, prosperă și supraviețuiesc.

Urmând un ritm rapid și dinamic, fiecare episod oferă mai multe povești pe parcursul fiecărei ore de program, combinând scurte întâmplări extrase din arhivă cu materiale filmate de-o manieră aparte și împletite cu informații amuzante preluate din cele mai bizare și cele mai impresionante cazuri din istoria medicală.

BBC Worldwide este principala divizie comercială a British Broadcasting Corporation (BBC).

În anul fiscal 2015-2016, BBC Worldwide a generat profituri de 133,8 milioane de lire sterline, vânzări de 1.020,4 milioane de lire sterline.

CITEȘTE: O CARTE DESPRE SUCCES, POPULARITATE, HITURI ȘI AUDIENȚĂ