Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

BBC Earth difuzează joi seara două documentare inedite

BBC Earth prezintă în premieră joi, 15 octombrie, de la ora 23:00, două documentare de excepţie unul după altul, „În căutarea prețului alimentelor cu Jimmy” şi „Un taximetrist în străinătate”.
In cautarea pretului alimentelor cu Jimmy

Primul documentar, programat la ora 23:00, prezintă culisele industriei alimentare, în timp ce de la ora 23:50 telespectatorii sunt purtaţi într-o călătorie culturală prin trei locuri foarte diferite din Cambodgia, Canada şi Insulele Fiji.

„În căutarea prețului alimentelor cu Jimmy” îl urmăreşte pe fermierul Jimmy Doherty (foto sus) care călătorește în întreaga lume pentru a afla de ce nu mai pot fi controlate prețurile alimentelor.

Concentrat asupra unei singure mese în fiecare dintre cele trei episoade – mic dejun, prânz și cină – Jimmy descoperă de ce prețul unor ingrediente de bază aparent nesemnificative este în creștere și de ce este posibil ca era mâncării ieftine să se apropie de final.

HAIDEȚI ÎN TEAM BUILDING!

Jimmy descoperă pe parcursul acestei producţii foarte interesante cum vremea extremă din America afectează costul unei pâini, de ce clasele de mijloc din China fac ca sandviciul cu șuncă să fie mai scump și de ce prețul petrolului ar putea conduce în viitor la creșterea prețului fulgilor de porumb.

Un taximetrist in strainatate_3

Un taximetrist în străinătate” propune să descoperim cum o cursă cu taxiul ne ajută să cunoaştem cu adevărat cultura unui oraş.

Pe parcursul acestui documentar, taximetristul londonez Mason McQueen locuiește și lucrează alături de taximetriști din trei oraşe foarte diferite din lume pentru a afla cum trăiesc aceștia și care sunt problemele cu care se confruntă țările și comunitățile lor.

VEZI CE-AU FACUT BULGARII PENTRU BRANDUL LOR DE ȚARĂ!

În spatele volanului tuk tuk-ului cambodgian, el primește lecții despre cum să facă față haosului și anarhiei de pe străzile din Phnom Penh de la un șofer care trăiește într-una din cele mai sărace zone ale orașului. De asemenea, Mason se alătură unui grup de taximetriști curajoși care pun lucrurile în mișcare în Iqaluit, la marginea regiunii arctice canadiene, unul dintre cele mai reci și izolate orașe de pe Pământ. Este prezentată şi cealaltă extremă în căldura din Suva, Insulele Fiji, unde aflăm că viața în acest paradis insular este departe de a fi ideală.

AFLĂ CE SALARII SE CÂȘTIGĂ ÎN SOCIAL MEDIA!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii