FacebookTwitterLinkedIn

Există peste 10 milioane de specii pe planetă, însă întrebarea rămâne: de ce unele au prosperat acolo unde altele nu au reușit? Această serie elogiază cele mai de succes grupuri de animale de pe Pământ – de la maimuțe la elefanți și de la furnici la urși. Documentarul arată că, în ciuda aparentei lor neîndemânări și al aspectului comic, pinguinii au o anatomie perfectă pentru mediul lor. De asemenea, va fi prezentat cum dominanța marilor feline se bazează surprinzător pe ceva mai mult decât forța lor musculară.

VEZI O GALERIE FOTO DE COLECȚIE!

Ultimele descoperiri științifice se combină cu cele mai recente cercetări în domeniul comportamentului animalelor, dar și cu reportaje cuprinzătoare din arhiva BBC HD pentru a construi o imagine completă asupra fiecărui animal. Toate acestea dezvăluie modul în care caracteristicile unice ale fiecăruia dintre aceste animale extraordinare au contribuit la succesul lor.

Fiecare episod din acest sezon format din 12 părți se concentrează pe câte un grup de animale și ne provoacă să reconsiderăm tot ceea ce știm despre lumea naturală.

BBC Earht este un brand gestionat de BBC Worldwide, divizia comercială a BBC. În 2014-2015, BBC Worldwide a generat profituri de 138,6 milioane de lire sterline și vânzări de 1.001,8 milioane de lire sterline.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE LA NIVEL URBAN – AUGUST 2015!