FacebookTwitterLinkedIn

„Africa” este o serie documentară de cinci episoade a câte 50 de minute, care promite întâlniri intime, față în față, cu animale sălbatice extraordinare, care se aventurează în locuri cu adevărat neexplorate și captează comportamente nemaiobservate.

„Africa” va fi difuzat pentru prima dată la BBC EARTH, canalul de televiziune care își propune să inspire publicul din întreaga lume cu peisaje, povești și personaje incredibile din lumea naturii.

De la frumusețea și seninătatea Munților Atlas până la Capul Bunei Speranțe, de la junglele din Congo și până la Ocean Atlantic: aceasta este o călătorie în cinci regiuni diferite ale unui continent uimitor de variat, în care telespectatorii sunt puși față în față cu creaturi fascinante ce trăiesc în sălbăticia acestui peisaj extraordinar.

Africa_5

Bogata diversitate a Africii joacă un rol foarte important în documentar: păduri tropicale neexplorate, lanțuri muntoase care nu au mai fost niciodată filmate și chiar zone de deșert acoperite de zăpadă, toate acestea sunt surprinse în documentar alături de comportamentele nemaiobservate până acum ale unora dintre cele mai cunoscute animale sălbatice. În miezul tensiunii dinamice dintre peisaj și creaturile sălbatice veți descoperi drama, frumusețea și puterea acestui tărâm maiestuos: păsări sabot care se luptă pentru putere, șopârle șugubețe care vânează de pe spatele leilor și girafe care iau parte la bătăi feroce.

BBC EARTH este un brand BBC Worldwide, principala divizie comercială a British Broadcasting Corporation (BBC). Viziunea sa este de a crește brand-urile, publicurile, încasările și reputația BBC în lume. Acest lucru este atins prin investițiile în continut și prin comercializarea și difuzarea acestuia de către BBC la nivel global, în acord cu standardele și valorile BBC.

În 2013/2014, BBC Worldwide a generat profituri de 157,4 milioane de lire sterline și vânzări de 1.042,3 milioane lire sterline.