Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

Baume & Mercier și Indian Motorcycle își anunță parteneriatul

Casa elvețiană producătoare de ceasuri, Baume & Mercier, a anunțat la începutul acestei săptămâni parteneriatul cu Indian Motorcycle, cel mai vechi producător de motociclete din America.
Alain-Zimmermann-and-Grant-Bester

Cunoscută pentru susținerea practicării sportului, datorită primului proiect demarat în acest an – Clifton Club, compania elvețiană Baume & Mercier a anunțat un al doilea proiect, la fel de puternic precum cel dintâi. Astfel, pe 14 august, în istoricul Bonneville, a fost lansat noul parteneriat cu Indian Motorcycle, un brand american cu istorie în construcția motocicletelor. Dorința care a stat la baza acestui nou proiect a fost consolidarea implicării companiei în segmentul sportului masculin de performanță.

Parteneriatul dintre Baume & Mercier și Indian Motorcycle s-a dezvoltat pe fundalul unor principii și valori similare, întâlnite în politica ambelor branduri. Înainte de anunțarea acestei asocieri, Grant Bester, vice-președintele Indian Motorcycle, a declarat că „valorile esențiale după care ne ghidăm, ne unesc viziunea, contribuind la dorința de a furniza produse iconice, combinând arta și tehnologia în creațiile noastre. Suntem încântați să lucrăm cu unul dintre cei mai mari producători de ceasuri și suntem convinși că acest proiect ne va deschide noi oportunități.”

De cealaltă parte, CEO-ul companiei orologere a continuat declarația mărturisind: „Suntem mândri și onorați de această asociere. Parteneriatul nostru se bazează pe crezul comun în perfecțiune, calitate și măiestrie.”

Citește și Clifton Club, un ceas destinat sportivilor de performanță

Printre planurile de viitor ale acestui proiect este inclusă o colecție de ceasuri, care va fi lansată anul acesta, un omagiu adus istoriei brandului american și pasionaților de motociclete.

Această asociere a fost precedată de evenimentul pe care cele două companii l-au celebrat pe Bonneville Salt Flats, strada care l-a făcut faimos pe Burt Munro, declarat „cel mai rapid indian” din lume, și unde pe 13 august s-au împlinit 50 de ani de la stabilirea recordului de viteză. Pentru această aniversare, nepotul sportivului, Lee Munro, a recreat drumul pe care unchiul său l-a parcurs.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii