Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

„Bătălia cuțitelor” – o nouă competiție în exclusivitate la History

History începe luna octombrie cu un nou serial, „Bătălia cuțitelor”, difuzat în premieră începând cu 1 octombrie, de la ora 22:00, informează Media Expres. Acesta prezintă o nouă competiție la care participă cei mai experimentați fierari, experți în arte marțiale și specialiști în realizarea de cuțite din America, în încercarea de a câștiga un premiu de 20.000 de dolari.
cutite

În fiecare episod, participanții concurează contracronometru într-o cursă cu obstacole nemaivăzută la televizor, care le testează forța, exactitatea și măiestria de a realiza lamele cuțitelor și de a mânui armele. Doar cei doi concurenți care au obținut cei mai buni timpi intră în runda finală, „Dead Run”, în fiecare săptămână. Câștigătorul din fiecare episod primește un premiu în bani și locul râvnit în finala sezonului unde va concura în ultima fază a competiției, pentru a câștiga titlul de campion al „Bătăliei cuțitelor”, notează Media Expres.

Televiziunea History, cu distribuție în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, cu emisiuni despre oamenii cu iniţiativă care ies în evidență şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în marea diversitate de emisiuni difuzate de History, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe.

History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin rețelele Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom și UPC.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii