Cautare
, Contributor

consultant de imagine în echipa designerului Alessandro Martorana și trainer de „small-talk” în cadrul unui proiect care formează specialiști în vânzări, management și comunicare.

Orologerie de lux |
|

Baselworld 2015: Rolex

Recent încheiata ediție a Salonului internațional de ceasuri și bijuterii Baselworld a adus în atenția publicului ceasurile „smart“ ale căror funcții suplimentare sunt destinate să ne facă viața ușoară și să comunice permanent cu telefonul inteligent. Este într-adevăr nevoie de mai multă „deșteptăciune“? Industria orologeră se împarte acum în pro și contra.
OYSTER PERPETUAL YACHT-MASTER 37

Al doilea mare reper al industriei orologere, Rolex, a preferat să se concentreze exclusiv asupra modelelor mecanice pentru care a lansat un nou mecanism – 3255. Noua creație pentru care Rolex a obținut nu mai puțin de 14 patente este descrisă ca de două ori mai precisă față de standardele de astăzi din industrie (COSC). Rezerva de funcționare a fost extinsă la 3 zile, iar mecanismul devine imun la orice influență magnetică generată de așezarea lângă diferite dispozitive electronice.

Ca forme, din marea familie deja cunoscută, Rolex a pășit într-o direcție nouă pentru colecția Yacht Master. Premiera atrage prin culoarea neagră regăsită pe cadran, lunetă și pe brățară. Dincolo de ce se vede cu ochiul liber, construcția modelului oferit cu diametru de 40 mm sau 37 mm aduce câteva inovații absolute pentru casa orologeră. Cifrele de pe luneta ceramică sunt inserții de Cerachrom, iar ceea ce pare o brățară din cauciuc este de fapt o invenție Rolex denumită Oysterflex, în interiorul căreia se găsește o bandă flexibilă, realizată dintr-un aliaj de titan și nichel.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii