Cautare
, Contributor

consultant de imagine în echipa designerului Alessandro Martorana și trainer de „small-talk” în cadrul unui proiect care formează specialiști în vânzări, management și comunicare.

Orologerie de lux |
|

Baselworld 2015: Patek Philippe

Recent încheiata ediție a Salonului internațional de ceasuri și bijuterii Baselworld a adus în atenția publicului ceasurile „smart“ ale căror funcții suplimentare sunt destinate să ne facă viața ușoară și să comunice permanent cu telefonul inteligent. Este într-adevăr nevoie de mai multă „deșteptăciune“? Industria orologeră se împarte acum în pro și contra.
HD_PatekPhilippe_CalatravaPilotTravelTime_BIG

Departe de a da semne că ia în seamă noua revoluție a ceasurilor inteligente, Patek Philippe a surprins o lume întreagă prin lansarea unui model total atipic pentru filosofia mărcii. Noul Calatrava Pilot Travel Time 5524 reprezintă un mare act de curaj din partea unei case atât de conservatoare. În cei mai mulți ani, noutățile se leagă doar de noi materiale pentru forme deja cunoscute.

Este clar că decizia de a urma trendul general al ceasurilor cu temă „aviatică” împarte fanii mărcii în două tabere dar, privit în detaliu, ceasul este un produs excepțional. Găzduit într-o carcasă din aur alb cu diametrul de 42 mm, mecanismul produs de Patek Philippe este preluat de la alte modele a căror complicație este să afișeze ora pentru două fuse orare diferite. Încărcarea se face automat, iar rezerva de mers se ridică la 45 de ore. Pe cadran mai sunt afișate indicații AM/PM pentru cele două zone și data. Ca orice model de tip Pilot, forma cifrelor arabe se inspiră din trecut, iar butoanele de setare rapidă sunt amplasate în partea stângă.

Dincolo de răsunetul noului Calatrava al cărui preț se va ridica la aproape 50.000 de euro, lista noutăților a urmat sistemul tradițional, cu „inovații” precum Nautilus din aur galben.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii