Cautare
, Contributor

consultant de imagine în echipa designerului Alessandro Martorana și trainer de „small-talk” în cadrul unui proiect care formează specialiști în vânzări, management și comunicare.

Orologerie de lux |
|

Baselworld 2015: Omega

Recent încheiata ediție a Salonului internațional de ceasuri și bijuterii Baselworld a adus în atenția publicului ceasurile „smart“ ale căror funcții suplimentare sunt destinate să ne facă viața ușoară și să comunice permanent cu telefonul inteligent. Este într-adevăr nevoie de mai multă „deșteptăciune“? Industria orologeră se împarte acum în pro și contra.
CO_Globemaster_ambiance_130.33.39.21.03.001

Piatra de temelie a grupului Swatch continuă să afișeze puterea uneia dintre cele mai cunoscute și populare mărci de ceasuri din lume. Colecțiile principale rămân la fel de apreciate, dar ideea de ceas „inteligent” capătă o nouă interpretare în forma unui model menit să fie mai precis decât standardele industriei elvețiene, să fie rezistent la orice câmp magnetic și, în același timp, să nu implice nicio formă de întreținere. Sistemul pe care Omega îl aplică deocamdată la noua colecție Globemaster vine însoțit de un card de identificare pe care viitorii proprietari găsesc o serie care, prin intermediul unui site, le spune povestea testelor pe care producătorul le-a operat asupra ceasului pe care îl poartă la mână.

Alături de ambiția de a fi unul dintre cei mai performanți furnizori de instrumente de măsurat timpul, Omega continuă cu variații ale inconfundabilului Speedmaster pe care, de câțiva ani, îl oferă și în carcasă din ceramică. De asemenea, povestea de dragoste cu agentul 007 se reinventează în 2015, modelul pe care James Bond îl va purta la mână în noul episod fiind deja disponibil în ediție limitată.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii