Cautare
, Contributor

consultant de imagine în echipa designerului Alessandro Martorana și trainer de „small-talk” în cadrul unui proiect care formează specialiști în vânzări, management și comunicare.

Orologerie de lux |
|

Baselworld 2015: Longines

Recent încheiata ediție a Salonului internațional de ceasuri și bijuterii Baselworld a adus în atenția publicului ceasurile „smart“ ale căror funcții suplimentare sunt destinate să ne facă viața ușoară și să comunice permanent cu telefonul inteligent. Este într-adevăr nevoie de mai multă „deșteptăciune“? Industria orologeră se împarte acum în pro și contra.
L2.801.4.23.2_PR1

Urmându-și filosofia eleganței ca atitudine, Longines a preferat să se concentreze foarte mult asupra publicului feminin și asupra legăturii cu sporturile ecvestre. Direct vizată a fost celebra colecție Dolcevita pentru care acum sunt oferite noi versiuni cu diamante. Longines a prezentat și două colecții complet noi. Symphonette se distinge prin carcasă ovală extrem de senzuală, iar Equestrian își afirmă personalitatea în modul în care au fost desenate prinderile curelelor de carcasele cu diametrul cuprins între 23 și 34 mm.

Continuând seria reinterpretărilor istorice, Longines a adus două noutăți „prețioase” pentru amatorii colecției Heritage. „Vedeta” se numește Pulsometer Chronograph și se inspiră dintr-un instrument medical al anilor 1920, care măsura bătăile inimii. La acea vreme, invenția corecta erorile care survin în cazul metodei clasice – numărarea pulsațiilor timp de 60 de secunde. Longines a adus în prezent farmecul cadranului cu marcaje specifice, pe care l-a montat într-o carcasă cu diametrul de 40 mm. Mecanismul ales este automatic ETA cu o rezervă de funcționare de 54 ore. A doua noutate Heritage își are originile

într-un model de scufundări din 1967. Longines Heritage Diver 1967 în versiune modernă păstrează designul istoric într-o carcasă cu diametrul de 42 mm și un mecanism automatic, tot de origine ETA.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii