Cautare




, Contributor

Orologerie de lux |
|

Baselworld 2015: Hamilton

Recent încheiata ediție a Salonului internațional de ceasuri și bijuterii Baselworld a adus în atenția publicului ceasurile „smart“ ale căror funcții suplimentare sunt destinate să ne facă viața ușoară și să comunice permanent cu telefonul inteligent. Este într-adevăr nevoie de mai multă „deșteptăciune“? Industria orologeră se împarte acum în pro și contra.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brandul elvețian Hamilton se bucură de o legătură veche și foarte strânsă cu lumea filmului – majoritatea personajelor principale din blockbusterele hollywoodiene purtând modele create (uneori la comandă, special pentru acea peliculă) de Hamilton. Este una dintre mărcile care ne plac, deoarece își respectă clienții și lansează în fiecare an modele foarte bine gândite, bine finisate și frumos realizate, la prețuri care îi garantează un nivel ridicat de popularitate.

Un astfel de ceas este Khaki Chrono Worldtimer, care indică ora în cele mai mari 24 de orașe din lume, în vreme ce butonul din dreptul orei 10 face trecerea între funcția de cronograf și cea de worldtimer. E un ceas care arată atât de bine, încât ar putea trece drept un model de la una dintre mărcile cu pretenții mult mai mari, cel puțin de preț. Tot cei de la Hamilton au ținut să marcheze anul în care Elvis ar fi împlinit 80 de ani și au lansat Ventura Elvis80, un model automatic dotat cu un mecanism dezvoltat de Hamilton (pe bază ETA) : H-10, cu o rezervă de funcționare de 80 de ore. Ceasul beneficiază de silueta inconfundabilă a gamei Ventura și de mai multe combinații de culori și materiale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii