Cautare
, Contributor

Orologerie de lux |
|

Baselworld 2015: Frédérique Constant

Recent încheiata ediție a Salonului internațional de ceasuri și bijuterii Baselworld a adus în atenția publicului ceasurile „smart“ ale căror funcții suplimentare sunt destinate să ne facă viața ușoară și să comunice permanent cu telefonul inteligent. Este într-adevăr nevoie de mai multă „deșteptăciune“? Industria orologeră se împarte acum în pro și contra.
FC-Horological-Smartwatch-FC-285S5B6-01

Frédérique Constant întâmpină 2015 cu exact ceea ce așteaptă piața. Se află într-un segment favorabil de preț, oferă standardele Swiss made de calitate și are deja pregătită o platformă interesantă pentru a întâmpina doritorii de ceas inteligent. O demonstrație captivantă din standul de la Baselworld ne-a arătat un mod original de afișare a informațiilor stocate în interiorul unei carcase desenate în spiritul orologeriei clasice.

Invenția botezată Horological Smartwatch are la bază o aplicație dezvoltată în Silicon Valley și comunică prin Bluetooth cu orice tip de telefon inteligent pentru a monitoriza activitatea zilnică pe lângă alte câteva funcții absolut necesare unei persoane active. În plus, tot ceasul poate măsura durata, dar și calitatea somnului. Fascinant este și faptul că Horological Smartwatch indică informațiile tot cu ajutorul unor indicatoare analogice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii