FacebookTwitterLinkedIn

Fiica lui George Floyd, Gianna Floyd, în vârstă de 6 ani, a devenit acționar al grupului Disney cu ajutorul cântăreței Barbra Streisand, informează Variety, conform Digi24.

Gianna a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care ține în mâin[ un certificat care îi atestă calitatea de acționar. La descrierea fotografiei, micuța a adăugat “Îţi mulţumesc, Barbra Streisand, pentru acest pachet. Acum sunt acţionar Disney datorită ţie”. Acţiunile grupului Disney au în prezent o valoare nominală de aproximativ 115 dolari, informează Business Insider.

Pe lângă oportunitatea imensă de a deveni acționar Disney, Barbra Streisand, vedeta americană recompensată cu 10 premii Grammy, i-a oferit Giannei și două copii ale albumelor sale de studio “My Name Is Barbra” şi “Color Me Barba”, lansate în 1965 respectiv în 1966.

În urma decesului tatălui ei, Gianna Floyd a mai primit sprijin și din partea lui Kanye West. Artistul a creat un fond pentru colegiu, menit să acopere viitoarele cheltuieli și taxe școlare ale Giannei Floyd. Mai mult decât atât, Texas Southern University i-a oferit tinerei afro-americane o bursă completă, dacă aceasta va alege să urmeze în viitor cursuri universitare.