Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Barbora Krejcikova (Cehia) a câștigat turneul de la Roland Garros

Barbora Krejcikova (locul 33 WTA), a câştigat, sâmbătă, pentru prima dată turneul de la Roland Garros la simplu feminin. Ea a învins-o în finală pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova (locul 32 WTA) cu scor 6-1, 2-6, 6-4,  într-o oră şi 58 de minute.
Barbora Krejcikova

Barbora Krejcikova (25 de ani) a triumfat pentru prima oară într-un turneu de Grand Slam.

Pentru această perfomanță, spotiva din Cehia a primit un cec în valoare de 1.600.000 euro, în timp ce finalista Anastasia Pavliucenkova a câștigat 800.000 euro.

Barbora Krejcikova: „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit azi aici să ne susțină. În pandemie, în aceste vremuri grele, e foarte plăcut să vă văd pe toți aici. Sunt foarte fericită, cred că amândouă ne-am bucurat de această atmosferă minunată. Acum, tot ce pot să spun e că sunt pur și simplu fericită. Am trecut prin clipe foarte grele când Jana Novotna (n.r. fosta antrenoare a Barborei Krejcikova, care a decedat în 2017) s-a stins din viață. Știu că mă privește și știu că ce s-a îmâmplat aici în ultimele săptămâni e datorită ei. Sper că e mândră de mine. Ultimele ei cuvinte pentru mine au fost să mă bucur de tenis și să încerc să câștig un Grand Slam”, conform Eurosport.

 

Duminică, Barbora Krejcikova va juca şi finala de dublu la French Open, alături de Katerina Siniakova, împotriva cuplului favorit 14, Bethanie Mattek-Sands/Iga Swiatek(SUA/Polonia). Krejcikova şi Siniakova sunt cap de serie 2.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii