Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Barack Obama l-a criticat indirect pe Donald Trump

Fostul preşedinte american Barack Obama a criticat sâmbătă indirect, într-una din rarele sale intervenţii publice de la începutul pandemiei de COVID-19, modul în care aceasta a fost gestionată de succesorul său Donald Trump, informează Agerpres, conform AFP şi DPA.
barack-obama

Într-un mesaj de felicitare difuzat sâmbătă după-amiază absolvenţilor reţelei de universităţi HBCU (Historically Black Colleges and Universities), Barak Obama s-a referit şi la consecinţele pandemiei, notează Agerpres.

„Înainte de orice altceva, această pandemie a pus capăt pe deplin, în sfârşit, ideii că atât de mulţi dintre responsabilii noştri ştiu ce fac. Mulţi dintre ei nici măcar nu încearcă să se prefacă că sunt responsabili’, a declarat Obama.

Fostul preşedinte a subliniat de asemenea că actuala criză scoate la lumină inegalităţile cu care se confruntă persoanele de culoare, cu referire, fără a-l numi, la uciderea lui Ahmaud Arbery, un tânăr de 25 de ani, omorât la 23 februarie în timp ce făcea jogging într-un cartier din Brunswick, statul Georgia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii