Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Barack Obama apare pe National Geographic duminică, 16 martie

barak.jpg
Înaintea premierei de duminică, 16 martie, de la ora 21:00 a serialului „Cosmos: Odisee în timp și spațiu”, Televiziunea National Geographic Channel va deveni purtătoarea mesajului președintelui Barack Obama, care invită tinerii să „exploreze noi frontiere și să imagineze posibilități nelimitate pentru viitor”, informează Media Expres.

Primul episod al serialului a fost difuzat pe 9 martie simultan pe mai multe televiziuni ce aparțin grupului Fox din Statele Unite, între care FOX, National Geographic Channel, FX, FXX, FXM, FOX Sports1, FOX Sports 2, Nat Geo Wild, Nat Geo Mundo și FOX Life.

Evenimentul de lansare simultană pe mai multe televiziuni, primul de acest fel pentru Fox Networks Group, și totodată debutul serialului pe Fox International Channels și National Geographic Channels International, a făcut ca documentarul să fie disponibil pe 220 de televiziuni în 181 de țări, ajungând în total în peste jumătate de miliard de case.

„Cosmos: Odisee în timp și spațiu” are 13 episoade difuzarea acestora continuând în fiecare duminică, de la ora 21:00.

„Cosmos: Odisee în spațiu și timp” este produs de Cosmos Studios, compania din Ithaca, New York, co-fondată de Ann Druyan în 2000, și de Fuzzy Door Productions, compania lui MacFarlane.

Druyan și Steven Soter sunt scenariștii acestui serial. Druyan MacFarlane, președintele Cosmos Studios, Mitchell Cannold și Brannon Braga (franciza „Star Trek”, „24”) sunt producătorii executivi ai serialului. Jason Clark („Ted”, „42”) este de asemenea co-producător executiv.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii