Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

Bank Leumi România a înregistrat un profit net de 13,6 milioane lei

Volumul creditelor pentru clienții individuali a crescut cu 10,8%, ajungând la un sold de 265 de milioane RON, la sfârșitul anului trecut, față de anul precedent.  La finalul anului trecut, soldul creditelor brute a crescut cu aproximativ 8%, atingând suma de 981,32 milioane RON. De asemenea, valoarea creditelor oferite companiilor au crescut cu 6,6%, ajungând la 716,3 milioane lei, în comparație cu anul precedent.

“Rezultatele anului 2012 sunt bună măsură consecința elaborării și implementării unei strategii de repoziţionare adoptată cu doi ani în urmă, aceea de concentrare asupra segmentului IMM. În plus, am acordat o atenţie sporită activităţii de monitorizare a activelor cu probleme, identificând în dialog cu clienţii noştri soluţii pentru depăşirea dificultăților de moment”, a declarat Laurenţiu Mitrache, Preşedinte Executiv Bank Leumi România.

Valoarea depozitelor clienților, la sfarșitul anului trecut era de 613,73 miliaone lei, iar capitalurile proprii au consemnat o creștere de 6%, la 224,35 milioane lei, fapt datorat profitului obținut anul trecut. Rata solvabilității este de 20,15% în comparație cu limita reglementată de 8%, și lichiditatea este de 1,5. Rentabilitatea capitalului consemnat la sfârșitul anului trecut este de 6,2%.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii