Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Banii cinematografiei în 2012: „Toată lumea din familia noastră”

toata-lumea-din-familia-noastra.jpg
Filmul „Toată lumea din familia noastră”, care a câștigat recent șase trofee la Gala Gopo 2013, a beneficiat pentru producție de un sprijin financiar din partea Centrului Național al Cinematografiei (CNC) de 284.000 de euro. Suma a acoperit 62% din bugetul total de producție.

Pentru producția filmului „Toată lumea din familia noastră”, compania producătoare HI Film a primit din partea CNC un credit de 1.006.982 lei și un sprijin nerambursabil de 253.600 lei. În total, 284.000 de euro, calculat la cursul mediu BNR de 4,45 lei/euro.

Pelicula regizorului Radu Jude a avut premiera pe 6 aprilie 2012 și a înregistrat 6.952 de spectatori în cinematografe (conform cinema.ro). Încasări s-au ridicat la doar 6.260 de euro.

La Gala Gopo 2013, desfășurată la începutul acestei săptămâni, filmul a obținut șase premii: cel mai bun scenariu, cel mai bun regizor, cel mai bun film, cel mai bun actor în rol principal, cea mai bună actriţă în rol secundar şi cel mai bun actor în rol secundar.

Din distribuția filmului au făcut parte actorii: Şerban Pavlu, Stela Popescu, Gabriel Spahiu, Mihaela Sîrbu, Tamara Buciuceanu, Andreea Boşneag și Sofia Nicolaescu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii