Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

Băneasa Shopping City, primul mall din România care lansează o aplicație pentru mobile

baneasa.jpg
Băneasa Shopping City anunță lansarea primei aplicații pentru dispozitive mobile a unui mall din România. Aplicația pentru sistemul de operare Android este disponibilă în limbile română și engleză si va putea fi descarcată gratuit începând cu 22 decembrie. La scurt timp dupa lansarea versiunii pentru Android, va fi disponibila si versiunea pentru sistemul de operare iOS.

„Am decis să lansăm prima aplicație din România dedicată unui mall, pentru a veni în întâmpinarea nevoii tot mai mari a vizitatorilor noștri de a fi în permanență informați și de a avea acces la cele mai noi oferte din Băneasa Shopping City si din Grand Cinema Digiplex,” a declarat George Argentopoulos, CEO Băneasa Developments. „Suntem o locație premium, iar publicul nostru adoptă cele mai noi trenduri, atât în ceea ce privește moda, cât și tehnologia.  Este un public deschis la nou, care folosește în mod constant un smartphone pentru activitățile de zi cu zi. Lansarea aplicației face parte din strategia noastră de a oferi vizitatorilor servicii de calitate, care să se muleze perfect pe stilul lor de viață.”

Aplicația are două secțiuni principale: „Băneasa Shopping City”, axată pe shopping, și „Grand Cinema Digiplex”, dedicată entertainment-ului.  Secțiunea „Băneasa Shopping City” include 3 sub-secțiuni destinate zonei de cumpărături a centrului comercial. Accesând opțiunea „Shopping”, utilizatorii au acces la lista completă de magazine din cadrul mall-ului, însoțită de o scurtă descriere a acestora, precum și de datele de contact. Opțiunea „Food & Leisure” are în vedere restaurantele și zonele recreaționale din cadrul mall-ului, în timp ce secțiunea „Services” afișează lista tuturor locațiilor din incinta Băneasa Shopping City dedicate serviciilor – de la servicii de înfrumusețare, la cele medicale sau bancare. Aplicația integrează și un QR code scanner, cu ajutorul căruia vizitatorii pot citi codurile de bare ale produselor disponibile în magazinele din mall.

Utilizatorii pot avea acces instantaneu la cele mai noi promoții și evenimente din cadrul Băneasa Shopping City, accesând secțiunile speciale din cadrul aplicației, sau pot fi notificați în timp real pe dispozitivul mobil, prin Push Notifications.

Aplicația integrează, de asemenea, o hartă ce calculează și afișează automat cel mai scurt drum către mall, în funcție de locul unde se află utilizatorul. Accesând opțiunea „Parking Reminder”, vizitatorii care au venit cu mașina trebuie doar să își noteze în căsuța dedicată numărul locului de parcare pentru a-l putea identifica cu ușurință la plecare.

Secțiunea „Grand Cinema Digiplex” pune la dispoziție programul complet de filme care rulează în sălile cinematografului, oferind o scurtă descriere a acestora. Aplicația oferă, de asemenea, suport pentru rezervarea biletelor, redirecționând utilizatorii către website-ul sau call center-ul cinematografului.

Aplicația se adresează tuturor vizitatorilor Băneasa Shopping City, care vor să fie mereu la curent cu noutățile pregătite de către fashion mall-ul din București. Toți cei care descarcă aplicația vor beneficia de oferte speciale exclusive, despre care vor fi anunțați automat, în timp real, prin Push Notifications direct pe dispozitivul mobil.

Aplicația „Băneasa Shopping City” pentru Android va fi disponibilă pentru descărcare gratuită din Google Play începând cu 22 decembrie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii