FacebookTwitterLinkedIn

Staţia de încărcare este pusă la dispoziția tuturor utilizatorilor de mașini electrice. “Acest proiect este rezultatul preocupării noastre de a încuraja politici non-poluante şi de a ne alinia practicilor internaţionale. De cealaltă parte, România devine una din cele mai atractive piețe din Europa Centrală și de Est pentru spațiile de birouri iar companiile de aici au înţeles că sustenabilitatea presupune şi politici verzi ca parte a programele de CSR (Corporate Social Responsability)”, spune Cristina Dinu, director general Baneasa Business & Technology Park.

Programul de Business Car Sharing a fost testat gratuit de către angajaţii din clădirile Băneasa Business & Technology Park, cu ajutorul aplicaţiei Get Pony.

Pony Car Sharing achiziționează 15 BMW i3

„Suntem încântați că instalarea acestei staţii a fost baza pentru dezvoltarea mai multor idei şi a deschis mai multe parteneriate interesante. Avem în plan că în perioada următoare să lucrăm la insatalarea şi altor staţii, cu focus pe zone urbane”, a declarat Dana Popescu, manager BMW i România.

De trei ori B: Boemă, BMW, Bavaria

Programul de teste de business car sharing la Băneasa Business and Technology Park s-a desfăşurat pe o perioadă de trei săptămâni, gratuit, pentru companiile prezente în clădirea de birouri. În această perioadă s-au înscris in program peste 60 de persoane şi au fost efectuate peste 200 de curse.

Sursa foto: Photoliu