FacebookTwitterLinkedIn

Pentru a exemplifica mecanismul din spatele creditului Bancpost, echipa Lowe&Partners a ales să prezinte un altfel de jurnal „de vacanță” – JURNALUL UNEI LUNI FĂRĂ EA. Astfel, un bărbat se gândește să-i facă soției sale un cadou simpatic: un cățel adorabil. Problema apare, însă, atunci când „cadoul” distruge canapeaua, așa că eroul nostru ține un jurnal video prin care ne împărtășește tuturor pățania sa. Totul se termină cu bine, întrucât a putut să o trimită în vacanță și să repare totul. Pe rată, nu pe soție!

Urmărește spotul AICI!

Teodora Șaguna, Head of Retail Marketing & Communication Department, Bancpost, a declarat: „Creditul Nume Prenume cu Vacanță vine în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu un beneficiu relevant, croit special pentru situațiile neprevăzute din viața lor: o lună vacanță de la plata ratei. În campania de comunicare ne-am propus să scoatem în evidență cât mai clar beneficiul diferențiator al produsului, prin intermediul unei situații cu care oricine se poate identifica”.

La rândul său, Manuela Gogu, Creative Director la Lowe&Partners, a spus: „Relația cu rata… știm cu toții, e o relație ca oricare alta. Cu suișuri și coborâșuri. Când ne-am văzut cu brieful în mână, primul gând a fost că a comunica o pauză de la rată e ca și când ar trebui să comunicăm o pauză de la viața conjugală. E bună din când în când, dar numai în situații speciale, te revigorează, dar nu trebuie să devină un obicei, o iei, dar niciodată ca să o cheltuiești aiurea… În echivocul ăsta savuros ne-am ancorat și noi povestea”.

Din partea Bancpost, au participat la dezvoltarea proiectului Aura Toma – Executive Marketing & Communication Director și Teodora Șaguna – Head of Retail Marketing & Communication Department.

Echipa de creație Lowe&Partners implicată în proiect a fost alcătuită din Manuela Gogu – Creative Director, Raluca Popa – Copywriter, Dan Costea – Art Director, Victor Oprișan – Senior Art Director, Alina Bălan – Client Service Director, Adriana Tudoran – Account Manager, Ana-Maria Rizopol – Account Manager.

Spotul este regizat de Alex Maftei și produse de Rollin’ Film, cu ajutorul Ilincăi Nanoveanu – Senior A/V Producer la Lowe&Partners.