Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

Bancpost şi Eurolife lansează asigurarea unit-linked cu profit neimpozabil 10% anual

bani_casa_asigurare.jpg
Bancpost lansează, în parteneriat cu Eurolife ERB, o asigurare de viaţa de tip unit-linked, care oferă simultan despăgubirea în caz de accident şi perspectiva unui profit de 10% pe un an cu garantarea a 95% din capitalul investit, a anunţat banca.

Asigurarea „Perspective pentru Banii Tăi” se adresează unei categorii extinse de clienţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 75 de ani, iar încheierea contractului nu este condiţionată de o evaluare medicală prealabilă. Produsul poate fi achiziţionat pe o perioadă limitată, între 15 mai şi 21 iunie 2013, iar durata contractului de asigurare este de un an, începând din 28 iunie 2013.

Acest tip de asigurare acoperă decesul din accident al titularului, suma asigurată fiind egală cu suma investită de acesta, dar nu mai mare de 20.000 de lei. În acest caz, despăgubirea acordată beneficiarului constă în suma asigurată, la care se adaugă valoarea contului. Dacă decesul are o altă cauza, despăgubirea este reprezentată de valoarea contului.

Performanţa produsului se calculează pe baza evoluţiei indicelui Eurostoxx 50, care cuprinde 50 de companii, din domenii de activitate diferite, din următoarele ţări europene:  Franţa, Germania, Spania, Italia, Olanda, Belgia, Irlanda, Luxemburg.

La maturitatea contractului, clientul marchează un profit de 10%, dacă indexul este egal sau mai mare decât nivelul său de la începutul contractului, sau 95% din prima netă investită, dacă indexul este mai mic decât acest nivel. Un avantaj suplimentar pentru clienţi este evaluarea zilnică a unităţii de fond, informaţie actualizată zilnic pe site-ul Eurolife ERB.

Contractul poate fi încheiat pe o perioadă scurtă, de un an. Prima minimă de asigurare este de 2.000 de lei. Comisioanele percepute, respectiv costul asigurării, este de 1,25% din suma plătită de client.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii