FacebookTwitterLinkedIn

Mai exact, noua ofertă a băncii constă în dobândă fixă redusă de 1,5% pe an pentru primii trei ani, ceea ce se va reflecta într-o reducere medie a ratei lunare de 30%, iar după această perioadă se va aplica o dobândă individualizată variabilă, compusă din marja fixă și indicele ROBOR la trei luni.

Oferta de conversie se va realiza la cursul de schimb al băncii de la momentul realizării conversiei și nu presupune niciun comision de administrare credit și analiză din partea băncii.

„Există un interes crescut din partea clienților pentru propunerile de conversie a creditelor, iar noua ofertă Bancpost vine în întâmpinarea acestor așteptări”, spune Andreea Mincu, director executiv în cadrul Bancpost.

În perioada următoare, clienții Bancpost cu credite în franci elvețieni garantate cu ipotecă vor fi invitați în unitățile băncii pentru prezentarea noii oferte de conversie.

Această măsură continuă seria acțiunilor Bancpost orientate către diminuarea impactului negativ rezultat din evoluția monedei elvețiene.

Încă de la începutul anului, Bancpost a acordat o reducere cu 0,8 puncte procentuale a dobânzii pentru întreg portofoliul, valabilă până la următoarea dată de revizuire a dobânzii specificată contractual.

De asemenea, pentru clienții care au întâmpinat dificultăți în achitarea obligațiilor, a fost aplicat un discount adițional, personalizat.

Bancpost a înregistrat un profit net de 34,6 milioane lei în primul semestru (S1) din 2015, în creștere cu 37% față de aceeași perioadă a anului trecut.

EximBank, profit net de 40 de milioane de lei în S1

Raiffeisen Bank, profit net de 48 milioane euro în primele șase luni

OTP Bank România a înregistrat un profit de 16,3 milioane lei în S1

ING Bank: Creditarea a crescut cu 24%, profitul net a scăzut cu 6% în primele șase luni din 2015