Cautare
, Contributor

Macroeconomie |
|

Banca Transilvania pune la dispoziția antreprenorilor din domeniul agricol o platforma pentru a își promova afacerea

Fermierii întreprinzători au posibilitatea de a își realiza un website gratuit, pentru propria afacere, pe platforma finantariagricole.ro pusă la dispoziție de către Banca Transilvania (BT), prin care își pot prezenta și promova firma și oferta.
fermier

Un astfel de site se realizează în câțiva pasi după accesarea site-ului menționat. Acesta conține, de asemenea, informații de interes din domeniul agricol, precum: accesarea fondurilor europene, sfatul agronomului, anunțuri de vânzare-cumpărare de produse agricole, evenimentele din domeniul agricol dar și prezentarea soluțiilor de finanțare BT pentru acest domeniu.

BT este una dintre cele mai mari bănci din țară, în funcție de active, cu o cotă de piață de 9,8%. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. După prima jumătate a acestui an, BT a înregistrat un profit brut de 226,31 milioane lei, în creștere cu 8% față de semestrul I 2014, iar soldul creditelor nete este cu 13,4% mai mare decât la finale lui 2014.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii