FacebookTwitterLinkedIn

Prin acesta, clienții BT persoane fizice pot obține până la 5.000 de euro, suma echivalentă în lei, în maxim o zi de la aplicarea online pe site-ul BT, susțin reprezentanții băncii.

Dobânda împrumutului este fixă, iar perioada de creditare este între unul și cinci ani.

„Etapele de acordare a împrumutului sunt simplificate față de un credit clasic și înseamnă aplicarea și primirea online a ofertei BT, urmate de programarea venirii la banca pentru semnarea documentației”, au detaliat reprezentanții BT.

A început fuziunea: Banca Transilvania intenționează să facă o conversie a creditelor în franci elvețieni pentru 3.000 de clienți ai Bancpost

Mai exact, o persoană poate aplica pentru un Credit Online pe site-ul BT, unde își poate crea un spațiu personalizat în care are la dispoziție simulatorul de credite și detalii despre statusul aplicației de credit.

Apoi, BT informează aplicantul, inclusiv printr-un SMS, cu privire la trimiterea ofertei. De asemenea, oferta poate fi consultată pe site-ul BT, pe pagină dedicată Creditului Online, în spațiul personal.

Banca Transilvania a finalizat preluarea Bancpost, ERB Retail Services IFN și ERB Leasing IFN. Valoarea tranzacției: 226 de milioane de euro și un credit subordonat de 80 de milioane de euro

Ulterior, solicitantul se poate programa online, alegând locația și ora, pentru semnarea documentației la unul dintre birourile BT.

Cei care nu sunt clienți BT și doresc să aplice pentru Creditul Online își pot deschide online un cont curent în timpul aplicării pentru acest produs. Contul va fi activat odată cu venirea la banca.