Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

Banca Transilvania finanţează investițiile Scandia Food cu 22 mil. euro

99. Banca Transilvania
Banca Transilvania devine principalul partener financiar al companiei Scandia Food după e producătorul de conserve a primit un credit din partea băncii, de 22 de milioane de euro.

Scandia a apelat la această soluție pentru a achita creditele existente și pentru a putea folosi noile oportunități de pe piața conservelor pe bază de carne.

Împrumutul, din care 60% este contractat în lei, va fi folosit atât pentru optimizarea capacităților tehnologice, cât şi pentru asigurarea capitalului  pentru noi oportunități de investiție în 2014, a anunțat compania.

Cele două companii au ajuns la un acord în privința creditului de refinanțare în 45 de zile de la începutul demersului Scandia Food.

Scandia Food este lider pe piața conservelor pe bază de carne din România, având o cotă de piață în volum de peste 45%, potrivit ACNielsen. Compania este prezentă în mai multe categorii de business, precum conserve, mezeluri și restaurante și a înregistrat în 2012 o cifră de afaceri de peste 198 de milioane lei, avand 550 de angajați.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii