FacebookTwitterLinkedIn

Tranzacţia presupune preluarea echipei şi brandului Capital Partners, astfel încât BT Securities va deveni BT Capital Parteners, urmând să fie finalizată până la sfârşitul lunii martie în acest an.

16 PENTRU 2016: CU OCHII PE BANCA TRANSILVANIA

Noua entitate BT Capital Partners va avea rolul de a asista şi de a consilia companiile pentru listarea la bursă şi a atrage noi investitori, de a oferi servicii de brokeraj, consultanţă pentru fuziuni şi achiziţii, finanţare şi structurare de operaţiuni financiare complexe, cercetare de piaţă şi consultanţă pentru management strategic. 

BANCA TRANSILVANIA, CEL  MAI MARE JUCĂTOR DE PE PIAȚA DE TITLURI DE STAT ÎN 2015

„Intrarea Banca Transilvania Financial Group pe piaţa Investment Banking-ului este o piatră de hotar pentru evoluţia noastră, în condiţiile în care consolidează gama noastră de produse şi servicii furnizate pentru clienţii mari. BT Capital Partners va oferi servicii financiare specializate de top complementare cu produsele bancare. Intenţia noastră este de a combina platforma şi experienţa BT Securities şi cea a diviziei de corporate din cadrul băncii cu expertiza Capital Partners în investment banking, pentru a profita de oportunităţile de piaţă în creştere de pe plan local”,a declarat Horia Ciorcilă, preşedintele Banca Transilvania, conform aceleași surse.