FacebookTwitterLinkedIn

Primii 15 clienți eligibili vor câștiga premii în valoare de 500 de lei, următorii 15 vor primi 300 de lei, în timp ce în cazul ultimilor 15 clienți, primele sunt în valoare de 150 de lei.

Campania se desfășoară în întreaga rețea de sucursale Banca Românească și se adresează atât clienților fideli ai băncii, cât și clienților noi.

Extragerea se va realiza în prima jumătate a lunii martie, 2016, iar premiile vor fi acordate în perioada 15 – 31 martie 2016.

„Pensionarii reprezintă un segment important pentru banca noastră, cu o pondere considerabilă în portofoliul de clienți și cred că vremurile în care pensia era adusă de poștaș o să se transforme curând în amintire. Prin pachetul Pensia Activă, practic, le oferim posibilitatea de a economisi bani și timp beneficiind în același timp de comisioane reduse și dobânzi la depozite mai mari decât cele standard”, spune Dan Grigoriu, director divizia produse și segmente retail, Banca Românească.

Printre avantajele pachetului pentru incasarea pensiei in cont se numara accesul gratuit la banii din cont la orice ATM din rețeaua Băncii Românești, comision 0 la plățile efectuate cu cardul la comercianți și dobândă mai mare decât cea standard la depozitul la termen „Pensionar”.

Clienții care dețin deja pachetul „Pensia Activă” sunt persoane obișnuite cu utilizarea produselor bancare, cu pensii medii și ridicate. Mai bine de 20% dintre aceștia au constituit deja depozite la termen prin Banca Românească.