Cautare
, Contributor

Macroeconomie |
|

Banca Românească oferă premii de până la 330 de lei

Banca Românească S.A, membră a Grupului National Bank of Greece, derulează campania „Junior Plus” , în perioada 5 august - 30 septembrie, prin care premiază clienții care dețin un pachet „Junior Plus”, astfel că toți cei care, în perioada campaniei, constituie un depozit la termen de minim 2.000 euro cu scadență de 120 de zile, pe care îl mențin până la maturitate, și dețin o poliță de asigurare „Junior Plus” activă, vor fi recompensați cu șase prime lunare de asigurare în valoare maximă totală de 330 lei.
 aboneaza-te
portofel_bani_romanest_fmt.jpg

Clienții eligibili conform regulamentului vor beneficia pe perioada campaniei de comisioane zero pentru încasările interbancare și administrarea contului curent din cadrul pachetului „Junior Plus”. Campania se desfășoară în întreaga rețea de sucursale Banca Românească și se adresează atât clienților fideli ai Băncii Românești, cât și clienților noi.

Pentru a intra în campanie, aceștia trebuie să devină utilizatori ai serviciilor Băncii Românești, să fi contractat sau să contracteze un pachet „Junior Plus” și să deschidă în perioada campaniei un depozit la termen în valoare minimă de 2.000 de euro (9.000 de lei sau echivalentul în altă valută) cu scadență de 120 de zile, menținut până la maturitate.

„Am observat o preocupare crescută din partea clienților noștri, în special pentru produsele de economisire. Așa că, în întâmpinarea lor, am dezvoltat pachetul <<Junior Plus>> care oferă componenta de protecție și economisire într-un singur produs. Campania actuală are ca scop recompensarea acelor clienți care fac un pas în plus și decid să constituie un depozit la termen. Nimănui nu-i place să se gândească la întâmplări nefericite, însă pentru a asigura copiilor un viitor fără griji este nevoie de alegeri raționale și pe termen lung”, spune Dan Grigoriu, director Divizia Produse și Segmente Retail, Banca Românească.

Practic, pachetul „Junior Plus” este compus dintr-un cont curent, cu o dobândă de 2% și o asigurare de viață cu acumulare de capital, încheiată în parteneriat cu Garanta Asigurari S.A. Părintele, bunicul, unchiul, chiar nașul copilului poate încheia cel puțin o poliță de asigurare de viață pentru fiecare copil drag din viata sa.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii