Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Banca Romanească lansează un credit de consum pentru sume începând de la 1.000 de lei și fără adeverință de venit

Banca Românească lansează Creditul FIT, prin care pot fi împrumutate sume între 1.000 de lei și 110.000 de lei, și îi invită pe vizitatorii paginii sale de Facebook să participe la cea de a VII- a Convenție Internațională de Fitness (din 22-23 aprilie, de la București).
Ana-Cernat-Banca-Romaneasca

Următorul capitol

Pentru accesarea Creditului FIT, nu se percepe comision de analiză, nu se solicită adeverință de venit sau alte documente, în cazul salariaților sau pensionarilor, și nu sunt necesare garanții imobiliare sau justificarea destinației creditului.

Banca nu a anunțat dobânda, dar susține că dobânda anuală efectivă (DAE) va ajunge la 8,2%.

Produsul poate fi folosit și pentru refinanțare.

Perioada maximă pe care se acordă creditul este de cinci ani, respectiv de zece ani, dacă se refinanțează credite acordate înainte de 28 octombrie 2011.

Sezonul investitorilor

Clientul primește pe loc răspuns cu privire la suma maximă ce poate fi obținută, pe baza unui calcul estimativ folosind datele declarate în cererea de credit. Răspunsul nu reprezintă decizia finală de finanțare a băncii, care este comunicată după analiza de credit.

Cu ocazia acestei lansări, vizitatorii paginii de Facebook Banca Românească sunt invitați să participe la cea de a VII- a Convenție Internațională de Fitness, iar cinci dintre aceștia pot primi chiar invitații duble la evenimentul care se va desfășura în 22 și 23 aprilie, la București.

Raportarea de CSR și obligativitatea

Ana Cernat (foto), directorul general adjunct al Băncii Românești, consideră că „noul produs, Creditul FIT, completează linia de produse și servicii lansate încă din anul 2016 prin care banca pune la dispoziția clienților produse financiare simple, transparente. Pentru Banca Românească este foarte important ca fiecare client să știe de la început costurile produsului pe care intenționează să îl achiziționeze, astfel încât să își poată folosi eficient resursele financiare”.

 

NR. 181 – TOP 50 CELE MAI INFLUENTE FEMEI DIN ROMÂNIA

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii