FacebookTwitterLinkedIn

Aplicația mobilă de înregistrare digitală, NBG Mobile Banking, este disponibilă şi pentru cetățenii greci care trăiesc în alte țări și oferă posibilitatea de a crea un nou cont bancar de pe un telefon mobil, fără a fi nevoie de o vizită în sucursală. 

Procesul se desfășoară în totalitate prin intermediul smartphone-ului: verificarea identității utilizatorului se face prin intermediul unei video-conferințe live cu un agent certificat Inform Lykos, iar la final contractul este semnat cu semnătură digitală certificată (QES). Toate măsurile de securitate şi conformitate sunt luate în timp real în cursul procesului de înregistrare care durează câteva minute, fără a afecta deloc experiența unică oferită clienților.

Kostas Fiakas, Chief Strategy Officer Inform Lykos, a declarat: „Suntem foarte încântați de competenţa dezvoltată în cadrul grupului INFORM privind oferirea de soluţii complete de înregistrare digitală pentru clienţi și de servicii relevante de consultanță pe reglementări. Credem că suntem un partener cu valoare adăugată pentru clienții noștri, companii, care doresc să îşi ofere digital produsele și serviciile, într-un mod rapid și sigur, astfel  încât clienții lor să nu mai fie nevoiti sa viziteze un magazin local sau o sucursala pentru obţinerea acestora. Îmbunătățim continuu experienţa clienților în folosirea soluțiilor de înregistrare digitală pentru a răspunde celor mai exigente așteptări!”.