Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Complexul Balvanyos Resort & SPA a investit 350.000 euro în renovarea camerelor

Complexul hotelier de 4 stele Balvanyos Resort & SPA a investit peste 350.000 de euro în renovarea hotelului.
 aboneaza-te
Balvanyos Resort 2

Lucrările de renovare au fost începute în luna martie, odată cu declararea stării de urgență și au durat aproximativ 2 luni. Toate cele peste 100 de camere ale Balvanyos Resort & SPA au fost complet renovate, păstrându-se conceptul întregului hotel de resort în inima naturii, cu accente de lemn natur și elemente tradiționale din inima Transilvaniei.

Investiția s-a ridicat la aproape 3.500 euro pentru fiecare cameră și a inclus schimbarea anumitor piese de mobilier, înlocuirea sistemelor de iluminat, dar și dotarea camerelor cu facilități moderne precum aparate Nespresso cu cafea gratuită și draperii blackout. Designul camerelor a fost completat cu obiecte decorative noi, inspirate de tradițiile Transilvaniei și de cadrul natural în care este situat resortul. În același timp s-au ridicat standardele de curățenie și igienă în camere, în spiritul noilor reglementări de pandemie. S-a investit în nebulizatoare și lămpi UV pentru fertilizarea și dezinfectarea camerelor.

„Deși este o perioadă extrem de dificilă pentru industria turismului la nivel mondial, am ales să identificăm și posibile oportunități în toată această serie de incertitudini. Prima oportunitate a fost aceea de a investi în confortul camerelor pentru a le oferi oaspeților noștri motive suplimentare să ne viziteze vara aceasta. Am investit în design-ul camerelor cu accente de artă inspirată de tradițiile românești, am investit în piese noi de mobilier și în confortul sporit al oaspeților noștri. Am folosit într-un mod cât mai eficient cele două luni de lockdown, astfel că la redeschidere am fost pregătiți să întâmpinăm oaspeții noștri cu câteva surprize plăcute și un resort la standarde ridicate.” a declarat Lorand Szarvadi, proprietar Balvanyos Resort & SPA.

Amenajarea interioară poartă amprenta specialiștilor de la studioul de design Skaa Architects din București. Aceștia s-au ocupat și de amenajarea restaurantului Fork din cadrul hotelului, printre puținele restaurante de fine dining situate în incinta unui complex hotelier, dar și de design-ul restaurantului Gastrolab din București, care aparține proprietarilor complexului hotelier de 4 stele.

Pariu câștigător: grad mediu de ocupare de 75% în luna iulie

Răspunsul turiștilor a venit prompt și s-a revăzut în gradul de ocupare al resortului. Dacă în anii trecuți, în plin sezon de vară gradul de ocupare depășea frecvent 85% și în weekenduri se apropia de ocupare totală, anul acesta gradul mediu de ocupare este de aproximativ 75% pentru luna iulie, însă se află într-o tendința de creștere și normalizare.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii