FacebookTwitterLinkedIn

Fiecare bijuterie BALISARDA este lucrată manual, iar designul unic este ales cu grijă. Bijuteriile combină perfect luxul metalelor prețioase, precum aurul sau argintul, cu nuanțele superbe și efectele energetice pe care pietrele semiprețioase le au, devenind astfel accesorii care pun în valoare personalitatea și stilul celui care le poartă.

BALISARDA pune la dispoziție șapte colecții diferite, potrivite fiecărei personalități. Fie că vă plac bijuteriile clasice, îndrăznețe, sofisticate, unicat, elegante, exclusiviste sau de-a dreptul luxoase, pe toate le puteți descoperi pe site-ul www.balisarda.com.

Printre entuziaștii BALISARDA se numără și Cătălin Botezatu, care înțelege noțiunea de lux la genul masculin, fără a uita de conținutul și originea unor produse.

Brățara BALISARDA mă reprezintă chiar mai departe de aparențe. Odată pentru că știu că anumite bijuterii pot avea un efect anti-stres asupra mea, dar și pentru că vreau să arate așa cum trebuie, corespunzător întregului meu stil. Bijuteriile BALISARDA au un stil aparte și o eleganța care nu se demodează niciodată.”, declară Botezatu.

În galeria BALISARDA își găsește liniștea și creatorul bijuteriilor unice din materiale naturale.

Am pornit pe această cale a descoperirii unui univers complet nou, pentru că am simțit o chemare. Brățările sunt purtate în primul rând de apropiații mei, pentru că sunt produse de mine și de soția mea. Acum suntem suficient de pregătiți să le împărtășim cu cei care înțeleg stilul nostru de viață și valorile BALISARDA”, povestește Ovidiu Nemeș, fondatorul BALISARDA.